Wiljan Vloet moet er waarschijnlijk gek van worden. De trainer zat al dun in de aanvallers, hij hoopt nog steeds op twee versterkingen, nu is Erton Fejzullahu waarschijnlijk weer weken uitgeschakeld.
Erton Fejzullahu moest de gehele voorbereiding van NEC al missen vanwege een liesblessure. De aanvaller maakte vol verwachting vorige week zijn rentree, maar moest vrijwel direct weer afhaken. De liesproblemen speelden weer op.
Wiljan Vloet baalt er behoorlijk van: "Heel vervelend", zegt Vloet in De Gelderlander. "De verwachting is dat hij er opnieuw een tijdje uit ligt. Dat betekent dat Erton weer een heel moeilijk seizoen gaat krijgen. Hij mist de hele voorbereiding. Heeft daardoor een achterstand wat betreft fysiek en heeft ook op tactisch gebied veel gemist."
Het aantal beschikbare aanvallers is voor de trainer nu wel erg gering. Een klein lichtpuntje is de aanstaande rentree van Furkan Alakmak. De 18-jarige aanvaller trainde maandag weer mee. Hij haakte na de eerste trainingsweek geblesseerd af. Met één training in de benen komt de oefenwedstrijd van dinsdag tegen Cracovia echter al te vroeg.