Aanstaande zondag wordt in het Goffertstadion de eerste NEC fandag georganiseerd. Er zijn activiteiten voor jong en oud. Ga met je favoriete speler op de foto, maak een ritje in de spelersbus, scoor alle handtekeningen en neem een kijkje in het NEC-museum. Daarnaast zorgen de Supportersvereniging en de HKN voor enkele aansprekende sportieve verrassingen. De Fandag wordt georganiseerd naar aanleiding van de ontregelde Open Dag in augustus.
Iedereen is vanaf 11.00 uur van harte welkom in het Goffertstadion. Er kan FIFA 13 gespeeld worden tegen NEC-spelers. De Jupiler Lounge (Gaanderij) is ingericht en je kan terecht voor een hapje en een drankje. In deze Lounge gaat onder andere ook een spannende voetbalquiz plaatsvinden, een darttoernooi van de HKN en je kunt op de foto voor de cover van "De Goffertkreet, het magazine van de supportersvereniging. De quiz wordt door de supportersvereniging georganiseerd en je maakt kans op een prijs die je tot groot hoogte laat stijgen; een ballonvaart over het Goffertstadion!
Maak ook een rondrit met je favoriete speler in de spelersbus. Wil je, als NEC-Junior, weten hoe de spelers het in de bus vinden? Vraag het dan tijdens de exclusieve persconferentie die speciaal voor jou wordt georganiseerd. Hierbij kun je al jouw vragen stellen aan spelers en trainers.
 
Met 112 jaar geschiedenis is er veel van de club te zien en te verzamelen. Dat laatste heeft Hans Vossenberg gedaan. Zijn grote verzameling presenteert hij op de speciale fandag, waardoor er een heus NEC-museum ontstaat, een kleine impressie staat op www.hansvossenberg.nl.
 
Programma
11.00u opening Fandag
11.30u officiële opening van de juniorwebsite
12.00u persconferentie juniorleden
12.00u meet & greet voor de prijswinnaars
12.30u rondleiding stadion
12.30u persconferentie juniorleden
13.00u handtekeningsessie
14.00u persconferentie juniorleden
14.00u quiz van de supportersvereniging met spectaculaire prijs
14.30u persconferentie juniorleden
14.30u meet & greet prijswinnaars
16.00u afsluiting fandag
 
Ook voor de volwassenen is er voldoende reden om een bezoek te brengen aan het Goffertstadion. Er is voldoende entertainment voor en in het stadion. Al onze gasten kunnen onder het genot van een drankje en een snack genieten van deze speciale NEC Fandag.