LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

Doe mee met de gratis Dedicated ForzaPool!

Ook dit seizoen weer van de partij: de Dedicated ForzaPool! Speel iedere week met andere supporters mee met dit gratis spel. Voorspel iedere week de wedstrijden van de Eredivisie. De Dedicated ForzaPool loopt de hele tweede competitiehelft.

Puntenverdeling
Tendens goed voorspeld (1, 2 of 3) - 1 punt

Volledige uitslag goed voorspeld - 2 punten

Totaal zijn er per wedstrijd 3 punten te verdienen.

 

Prijzen
Voorspellers opgelet: de Dedicated ForzaPool heeft een hoofdprijs. De Nijmeegse kledingwinkel Dedicated heeft voor de beste voorspeller een goodiebag ter waarde van €100,- klaarliggen. Daarin zit onder andere een Nijmegen-sweater en een shirt naar keuze.

De tweede prijs is een balkenshirt van NEC ter waarde van €50,- dat beschikbaar wordt gesteld door uitzendbureau F-Work.


Na het seizoen maken we ons op voor Nijmeegs grootste feest: De 4-Daagse! Daarom is de derde prijs een 4-Daagse klok ter waarde van 24,99, aangeboden door doe-het-zelf-zaak Boutje van Woutje. De klok is 30 centimeter in doorsnede en ieder kwartier wordt aangegeven door een doorkomstplaats. Op de achtergrond de 80 jarige Waalbrug. Het leukste van de klok is nog wel het wandelende schoentje aan het uiteinde van de secondewijzer.

De vierde prijs een 4-Daagse horloge ter waarde van €14,99, ook aangeboden door Boutje van Woutje. Het horloge is (spat)waterdicht en heeft een leren bandje. Ook hier wordt ieder kwartier aangegeven door de plaatsen Elst, Wijchen, Groesbeek en Cuijk. Natuurlijk ook met de Waalbrug op de achtergrond en het wandelende schoentje.


Hoe doe je mee?

Maak eerst een gratis account aan. Dat kan door je bovenaan onze site op Inloggen te klikken. Vervolgens wordt je account gekoppeld aan Facebook en is je ForzaNEC-account aangemaakt.

Klik onder deze pagina op Voorspellingen

Geef hier je voorspellingen in en klik op Opslaan.

Ook de stand kun je terug vind op deze pagina.

Alle deelnemers weer veel plezier en succes!

 

 

Welkom bij de forzapool

 

Hieronder kan je per speelronde je voorspelling opgeven, opgeven en/of wijzigen. Aanpassen kan tot 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd.

No betsets found in this view!

 

 

Welkom bij de ForzaPool Ranglijst!

 

No betsets found for betgame!