LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

Contactformulier

Gebruik onderstaand contactformulier om uw vraag te stellen, een bug te rapporteren of misbruik te melden. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig contact met u op.
Adverteren

ADVERTEREN OP FORZANEC?

 

Vergroot uw naams- of logobekendheid via ForzaNEC.nl! Met gemiddeld ruim 6000 bezoekers en zo'n 15.000 pageviews per dag behoren wij tot de grootste voetbalfansites van Nederland. Door adverteren op ForzaNEC bereikt u een unieke doelgroep met vooral bezoekers komend uit de omgeving Rijk van Nijmegen, maar ook uit de rest van Nederland.

 

Door te adverteren op ForzaNEC helpt u onze site nog beter te maken. Inkomsten worden uitsluitend geïnvesteerd in de website. ForzaNEC is ondergebracht in een stichting en maakt zodoende ook geen winst.

 

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@forzanec.nl

Vacatures

WORD REDACTEUR BIJ FORZANEC!

 

Volg jij NEC op de voet? Wil je dicht op het nieuws zitten en dit gauw wereldkundig maken? ForzaNEC is op zoek naar nieuwe redacteurs.

 

ForzaNEC is met haar duizenden bezoekers per dag één van de toonaangevendste fansites van Nederland. Ter uitbreiding van de redactie zijn wij op zoek naar teamleden voor het schrijven van artikelen. Denk hierbij aan nieuwsberichten, maar mogelijk ook interviews, columns of nabeschouwingen. Werken bij ForzaNEC is op vrijwillige basis.

 

Enige pré is affiniteit met NEC en goede beheersing van de Nederlandse taal. Interesse? Stuur een mailtje naar info@forzanec.nl.

DISCLAIMER

ForzaNEC is een onderdeel van Stichting ForzaNEC geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09180887.

 

 

Website-voorwaarden

 

Door toegang te zoeken tot de website van ForzaNEC of het gebruiken en/of downloaden van informatie - in welke vorm dan ook - van deze website gaat u akkoord met deze website-voorwaarden van ForzaNEC. Indien u de voorwaarden niet aanvaardt, dan dient u de website van ForzaNEC niet te bezoeken.

 

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze site, is het mogelijk dat de informatie die wordt gepubliceerd onvolledig c.q. onjuist is. Fouten (in de gegevensverwerking) kunnen echter niet altijd voorkomen worden.

 

Beweringen en meningen, geuit in de artikelen en mededelingen op de pagina's van de site zijn die van de auteur(s) en niet (noodzakelijkerwijs) die van ForzaNEC.

 

Wij kunnen er niet voor instaan dat de gepubliceerde informatie geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door u wordt geraadpleegd. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in een staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

 

Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site of met de tijdelijke onmogelijkheid om de site te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van ForzaNEC verkregen is. ForzaNEC garandeert noch ondersteunt enig product of enige dienst genoemd in deze publicatie, noch staat zij garant voor enige door de vervaardiger van dergelijke producten gedane bewering.

 

Met het oog hierop wordt de lezer altijd aangeraden onafhankelijke inlichtingen in te winnen en/of onderzoek te verrichten voor gebruik van via ForzaNEC verkregen informatie. De informatie op de site wordt dagelijks aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

 

ForzaNEC behoudt tevens het recht - tenzij anders overeen gekomen met de auteur - ingezonden materiaal in te korten en aan te passen. Dit geldt zowel voor tekst, als muziek- en beeldmateriaal. Een bezoeker/ster van ForzaNEC mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in de sites opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van Stichting ForzaNEC (ook niet via een eigen netwerk).